Mit tehetnék ez ellen?
19 éves vagyok, a szüleimmel élek még. Minden házimunkát nekem kell csinálnom. Ezzel nem is lenne baj mert nyilván besegítek, hisz itt lakom, de akkora trehány a családom! Felporszívózok, felmosok aztán végigjárkálják saras cipővel a házat mert hogy minek vegyék le a cipőt arra a pár percre..
az asztalon ott hagynak mindent, a tejet kiveszik a hűtőből és nem teszik vissza, a fürdőszobába eszi a retek a kézmosót pedig kitakarítok és másnapra nem látszik a rend.. van hogy aznapra sem.. anya csak főz itthon de el nem pakol maga után sem a többiek!
Mondtam már nekik hogy jó lenne ha nem én csinálnék mindent erre az a válaszuk hogy nekem más dolgom úgy sincs, pedig van mert iskolába járok
A barátoméknál nagyon szeretek lenni ott mindenki figyel a rendre de ha hazaérek egyből az fogad hogy mindenhol a kosz meg a mosatlan meg a retek..
Nem tudom mit kéne tennem már, nem szeretek így élni, de elköltözni nincs pénzem mert ugye tanulok..:(
Mondd meg nekik, hogy nem vagy a cselédjük, még akkor sem, ha úgy gondolják, nincs más dolgod. Legyenek szívesek és tiszteljék a munkádat, illetve segítsenek már legalább annyiban, hogy az általuk használt dolgokat a helyükre teszik, a koszos tányért a mosogatóba, az ételt a hűtőbe, ami olyan. Mi lesz velük, ha te már nem leszel ott? Megeszik őket a csótányok?
Az, hogy anyád is ilyen rendetlen, az meg a csúcs. Bezzeg b*szni azt tudott, mikor téged megcsináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!