Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hamarosan külön költözök...

Hamarosan külön költözök egyedül egy albérletbe hogyan kell egy háztartást vezetni?

Figyelt kérdés
Wc-t mivel kell tisztítani, felmosóvízbe milyen vegyszer kell,vasalót hogy kell tisztítani... Stb

2021. febr. 7. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Nevelőd se volt? Kizártnak tartom...
2021. febr. 7. 22:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó na nem vagyok intézetes, de tényleg nem tudom ezeket anyum meg sosem figyeltem de légyszíves válaszoljon valaki értelmesen
2021. febr. 7. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

És ahol eddig laktal, ott mivel pucoltak a WC-t?

Felmosovizbe én csak egy pici ruhaoblitot szoktam tenni, hogy jó illat legyen, amúgy tiszta a padló, nem kell rá zsiroldo és semmi extra. Sima vízzel is fel lehet mosni.

WC-vel ugyanez a helyzet, de oda heti 1x használok pici domestost, hypot, vagy ha más nincs, akkor egy kis folyékony mososzert. Semmi ördöngösség nincs ezek tisztántartasaban.

Csapokra meg tökéletes az ecetes víz.

2021. febr. 7. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Tök gáz amúgy, hogy össze-vissza beszélsz...
2021. febr. 7. 22:10
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Kamuzol összevissza, szerintem nedves álmaidban figszcte albiba költözni! Lefogadom, vmi unatkozó tini troll vagy.
2021. febr. 7. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Akkor most kérdezd meg anyádat!
2021. febr. 7. 22:17
 17/22 anonim válasza:
75%
Amúgy szerintem ha nemsegítettél otthon, akkor anyud szerintem érezni fogja, hogy elkél a segítség. Ha nem, akkor meg szólj neki. Valahol el kell kezdeni..
2021. febr. 7. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
ha hamarosan költözöl, akkor még nem költöztél. állj be anyád mellé, és nézd ahogy takarít. kérd meg hogy mutassa meg. de ez neked magadtól nem jutott eszedbe?
2021. febr. 7. 23:05
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Úgy nyitottam meg a kérdést, hogy lelkiismeretesen segíteni fogok. De, ahogy azt láttam a válaszodban, hogy azzal viccelődsz, hogy intézetben nőttél fel, miközben nem, hát majdnem írtam valami csúnyát ide. Inkább nézd meg otthon, mivel takarít anyukád, és ne legyél lusta kinyitni a szádat és megkérdezni, mi mire való. Esetleg használhatnád azt a tudást, amit az általános iskolában magadra szedtél, jelesül, olvasd el a takarítószerek címkéjét, mert mindenre rá van írva, mi mire való. Ennyit érdemelsz, többet nem segítek.
2021. febr. 7. 23:43
 20/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem a takarítás lesz az egyetlen gondod az életben úgy látom...
2021. febr. 8. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!