Miből jövök rá, hogy vízköves a mosógépem? Jelenleg szivattyúz és leengedi a vizet, de nem pörgeti a dobot, tehát konkrétan nem most, illetve nem centrifugál csak halkan búg helyette. Ez mi lehet?
Szia!
Hangsúlyozottan írom nem vagyok szerelő, de ez sok minden más lehet, nem (csak) vízkő. (pl. odaszorult alá vmi, csapágyhiba, motorhiba bármi).
Én mindenképp szerelőt hívnék, az a biztos.
És a párod? Hát mégiscsak férfi, értene hozzá!!
Egyébként 9 hónapos terhesen már akkor se nyúlnék hozzá, ha vmit kapizsgálnék róla! Ha rossz , akkor szülőknél, anyóséknál, tesónál, barátnőnél...Bárhol mosni érdemesebb, férfirokonokat megkérdezni esetleg, hátha vkinek vmi ötlete!
Ja, és amúgy Könnyű szülést és Jó babázást!! :))
Köszönöm, de párom dolgozik és különben is, nálunk én vagyok a háztartási gép szerelő :))) Ő a fához ért, de azt mesteri szinten :)
Közben felhívtam a szerelőt, este jön, mert a szűrőjét kipucoltam, a dobon nem is látom vízkő nyomát tehát sajnos valami komolyabb baj lehet, talán tényleg ékszíj féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!