Lehet egyszerre ennyi mindent használni mosashoz?
Noveremmel együtt lenor termekeket hasznalunk, az o ruhain mindig sokkal jobban erzodik mar messziről, akár egy parfüm. Megkerdeztem o hogy használja, hat a valasz számomra meglepo volt.
Használja az öblítőt, a mosógélt, a dobba pedig az illatgyöngyöket és egy kapszulát.
Ez túlzás vagy valóban igy kéne? Nem árt ez a ruháknak?
Én is hasonlóan mosok azzal a különbséggel, hogy a dobba csak plusz öblítőt teszek. Én nem tapasztaltam, hogy ártana a ruháknak.
Max a színes ruhák előbb veszítik el a színüket, de ez függ a mosószertől is.
Tipikus női felhasználó. Miért tölt be kétszer annyi mosószert mint kellene?
Nekem pl. undorító, amikor valakinek mosószer/öblítő illata van már messziről. És egyben igénytelen is.
A nővéred nem tud mosni, nem tudja mit jelent a mosás fogalma.
Egyrészt felesleges pazarlás ennyi mindent használni, másrészt rettenetesen megterheli a szervezetet ez a rengeteg illatanyag. Harmadrészt pedig szerintem (is) nagyon igénytelen akiből árad a Lenor illat.
Lehet használni öblítőt, kell is, de pont annyit amennyi a flakonra van írva, annyi ruhamennyiséghez amennyihez írják.
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy a Lenor kapszulának már magában nagyon intenzív illata van, én egy semleges, általában sensitive öblítőt szoktam mellé tenni. Intenzív, de nem zavaró, el lehet nyomni egy parfümmel, de mégis amikor beleszagolsz reggel a friss ruhába kellemes érzést kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!