Hány viselés után kell kimosni a ruhákat?
Farmert, pulóvert fel lehet venni 2-3-szor, ha napközben nincs rajtad sokáig, nem izzadtál bele, stb. De fehérneműt, pólót, soha.
Ne nézz primitív videokat.
Akkor naponta mosol pizsamákat? :D
Póló, ing mindig (kiveve mondjuk ha tél van és pár órára vettem fel), szintén: alsóneműk
Nadrágok, pulóverek: 6-8 alkalom után (kivéve ha beleizzadnék, nyáron kevesebb...)
Farmert,pulovert ritkabban mosom.
Telen a poloimat sem mosom 1nap utan,mivel reggel es delutan 30-30 percet vannak rajtam amig elmegyek munkaba es hazaerek.
Alsonemu tiszta sor,minden nap cserelem.
Póló, ing, zokni, alsónadrág, ezek egyszer viselősek. Ha valami miatt többször is fürdők egy nap(megizzadás miatt vagy esti program előtt stb), akkor többször is cserélem őket.
Nadrág, pulóver: ha nem izzadtam bele és nem is lett koszos, akkor 2-5 alkalom(tudom, nagyon férfi gondolkodás, de szemrevételezés és megszagolás dönt, hogy jó-e még). Ez nagyban múlik az anyagán is, a farmerek bírják az egyik legjobban, de van olyan nadrágom is, aminek az anyagán egy hordás is látszik, az nyilván rögtön mosás.
Sok mindentől függ: ki mit dolgozik, abban a ruhában van-e egész nap, vagy csak addig van rajta amíg beér a munkába, majd ott átöltözik.
Mi irodisták vagyunk a párommal, nadrág kivételével minden megy nap végén a szennyesbe, nadrág minden második viselet után. Hozzáteszem, rengeteget mosok, de nekünk így komfortos.
"Én mindig kimosok minden ruhadarabot már 1 viselés után is"
Minden ruhadarabot? A télikabátot is? Ezt nehéz elhinni...
Felsőből mindennap tisztát veszek fel, ahogyan fehérneműből, zokniból is.
Viszont nadrágból 2-3 napig simán hordok egyet, mivel naponta maximum 3 órát van rajtam. (Amíg elmegyek munkába, meg hazaérek onnan, esetleg beugrom a boltba)
Itthon pedig rögtön átöltözöm, bár az itthoni nadrágokat több ideig hordom. (Nagyjából 4-5 napig, ha koszos lesz, vagy beleizzadok mondjuk nagytakarítás során, akkor természetesen csere)
Pizsit pedig 2-3 naponta cserélek, attól függően, hogy milyen az illata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!