Melyik márkájú/típusú mosógép nem penészedik be (a guminál) több éves használat után sem?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 14:18
1/10 anonim válasza:
Az, amelyiknek nyitva hagyják az ajtáját, amit rendeltetés szerűen használnak, és az amibe nem öntik ész nélkül a mosó és öblítőszereket.
2/10 anonim válasza:
Amelyik tud szellőzni! Nem típusfüggő.
Nekem az első keverőtárcsástól kezdve a most 3 hónapos hiperszuper Boschig volt már mindenféle, az Indesittől és a Whirepooltól kezdve a Samsungig, de soha nem volt egyiknek sem a gumija, meg semmije sem penészes.
3/10 anonim válasza:
Sosem penészedett be egyik sem. Zanussi, Electrolux és Miele termékeket használtam eddig. A titka, hogy nyitva kell hagyni az ajtaját és mosás után szárazra kell törölni.
4/10 anonim válasza:
2-es vagyok
Biztos igazad van, de életemben nem törölgettem szárazra a gépet vagy a gumikat mosás után, elég, hogy nyitva hagytam, így is csontszáraz lett és soha nem volt penészes.
5/10 anonim válasza:
Az amelyiknek elolvassák, értelmezik, betartják a használati utasítását és nem öntik bele hektószámra a mosószert de főleg az öblítőt csak annyit amennyi szükséges.
6/10 anonim válasza:
Soha egyetlen mosógépemnek se lett ilyen gondja.
1 cmre nyitvahagyjuk az ajtaját.
7/10 anonim válasza:
Hajdú Energomat 40 év alatt sem penészedett.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Minimális mosószert, öblítőt nem használok és mindig nyitva van a felültöltős mosógép ajtaja.
2021. jan. 16. 15:14
10/10 anonim válasza:
Miért nem ezzel kezdted? Végre valaki aki normálisan használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!