Singer 875 varrógéphez keresek használati útmutatót. Közületek van valakinek, és el tudná nekem küldeni?
Figyelt kérdés
Találtam az interneten egy letölthető verziót, de az sajnos draft scan, és pont a lényeg, a magyarázó rajzok nem látszanak jól.2010. aug. 14. 18:36
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt a file-t én is megtaláltam, sőt magyarul is, de ez egy általános Singer manual, és a konkrét 875-ös nem így néz ki.
[link] erre volna szükségem, csak jobb minőségben.
2010. aug. 14. 19:05
3/5 anonim válasza:
Másold le és nagyítsd fel a rajzokat. De a fontosabb részek szinte minden gépnél hasonlóak. Ez a link,olyan,mint a 30 évvel ezelőtt lengyel Lucznik-gépem.
Csak azon fém lkatrészek voltak,és nem műanyag. Ez nem fog olyan hosszú életű lenni,mint az.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a nagyítás nem segít, mert a vékony vonalak nem látszanak rendesen - vagy összemosódnak a vonalak. (A fájlból kinagyítottam képernyő nagyságúra de a lényeg akkor sem látszik.)
2010. aug. 14. 20:28
5/5 A kérdező kommentje:
Ahhoz a régi Lucznikhoz hasonlíthat, mert ezt a gépet is akkortájt vettük.
2010. aug. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!