Fehér Pervoll valóban jó kissé beszürkült fehér ruhák mosásához?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 09:29
1/8 anonim válasza:
Biopon áztatóval egy egyéjszakás áztatás csodákra képes.
Utána bármilyen jobb minőségű, fehérekhez való mosószerrel kimoshatod.
Ha ez nem fog segíteni, akkor semmi, még a Perwoll sem.
2/8 anonim válasza:
Fehér ruhákhoz való Ariel mosópor. Nem a gél, nem is kapszula, por. Világbajnok nálam, tényleg fehérít és tisztít, legjobb mosószer. Nem kell félni, hogy letapad, meg nem oldódik fel. Hosszabb mosóprogramot válassz, min 1,5 óra, ne tömd tele a gépet ruhával, illetve mérd ki a mosóport, ne csak találomra öntsd. Fehér Perwollt próbáltam, szerintem semmit nem ér.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Elszürkült, de egyébként jó minőségű damasztterítőket próbáltam, megmenteni, áztattam is benne egy-két napig, nem segített. Aztán a DM sajátmárkás mosószerével kimostam párszor és sokat javult a helyzet. Hófehérek talán már nem lesznek, de most sokkal szebbek.
6/8 anonim válasza:
Persze, mert nem tudnak mosni. Bevágják a gépbe, természetesen rövid programra, háromszor annyi ruhát mint kellene, mosószert csak úgy öntik, minek azt kimérni, és persze jó sok öblítő.
7/8 anonim válasza:
Nagyanyám damasztterítői a mósószódától szürkültek meg. Válaszom arra vonatkozott, hogy ezeket a cuccokat a perwoll többszöri mosással-áztatással sem varázsolta fehérre. Ellenben a DM sajátmárkás mosópora, ami jóval olcsóbb, már igen. Nagyanyám annak idején keverőtárcsással mosott. De azért őt már nem szaroznám. Szegénynek kisebb gondja is nagyobb volt, mint hogy mennyire fehér az abrosz.
8/8 anonim válasza:
A mosószódához nem tudok hozzászólni, mert nem használok, de a keverőtárcsás magasan veri a mostani szuper mosógépeket!
Tudom, mert a nyaralónkban az van és gyönyörűen mos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!