Mit hány fokon kell mosni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 21:49
11/13 anonim válasza:
9-es!
Úgy tűnik, hogy a többségnek sikerült megérteni a kérdést és segítő választ adni. Kár volt idefröcsögni 6 év elteltével.
12/13 anonim válasza:
Szerintem azzal van nagyobb probléma aki nem érti a kérdést. Nekem segítségemre volt, így nem kell új kérdést kiírnom.
13/13 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen retardált? Angol tanár is azt mondta, hogy a szövegkörnyezetből rá lehet jönni a többértelmű szavakra, hogy éppen akkor mit takarnak. Ez minden nyelvre igaz, ha te nem fogtad fel, hogy mi volt a kérdés, az a te egyéni problémád. Nem sikerült viccesnek lenned, mert goromba hangnemben írtál. Mellesleg engem is érdekelne olyan szinten, hogy ha 20 fokkal magasabb hőfokon mosol valamit, akkor még ha minimálisan is, de összébb mennek-e a ruhák? Hogy ne legyen OFF, általában rajta van a ruha címkéjén, hogy hány fokon érdemes mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!