Tárcsás mosógéppel hogy kell mosni? vagy olyannal amiben nincs program?
Figyelt kérdés
22 vagyok tudom nem mentség de nem tudok mosni
illetve eddig a skynet megoldotta.
mosási idő
mosás menete
hideg meleg vízzel kell
mit hogyan kell ezek érdekelnének?
2020. dec. 30. 08:02
1/5 anonim válasza:
Az nem baj, hogy nem tudsz mosni, de hogy a goóglét sem ismered...
2/5 anonim válasza:
Ha kézzel mosol, (vagy azt sem tudsz?) akkor milyen programhoz igazodsz és hideg vagy meleg vízzel mosol?
Tárcsásba:
Meleg víz, mosószer, ruhák, elindít, mos (3-4-5 perc) leállít, nagyjából kicsavar, kiöblít (2-3x) kicsavar, kitereget, kész.
3/5 anonim válasza:
3-4-5 perc mosás tárcsással sztem elég kevés. Jóval tovább,(-kell és szoktak) igaz szennyeződés függő is.
4/5 anonim válasza:
A víz hőmérséklete nagyon figyelj, mert nem mindegyik ruhaanyag tolerálja a forró vizet! Ezt elfelejtette említeni a videóban.
5/5 anonim válasza:
És még valami: Az általános mosási szabályok itt is érvényesek. Színes ruhát nem mosunk fehérekkel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!