Milyen varrógépet vegyek?
Sziasztok!
Gondolkoztam varrógép vásárlásban, hobbi célra lenne nem szeretnék nagyon sokat költeni rá. (15 000 alatt) Nézegettem pár varró gépet de nem tudom milyen legyen. Tudnátok ajánlani?
Illetve van egy ilyen, amit néztem ez mennyire jó vagy használható? Megéri? Pár infót szívesen elolvasnék, olyanoktól akiknek ilyene van.
Illetve szövetet ami hosszú csíkban van hol lehet kapni? Tudok jó helyet Budapesten?
Görgesd le, és olvasd el a véleményeket. Van belőle jó pár.
Hobbi cél mit takar; mit szeretnél varrni?
Ahhoz akkor rendes varrógép kell.
Egy normális varrógép 40 től van. Az, hogy egy 10 valahány ezressel mire mész, kérdéses. Most legalább vannak akciók, nézz körül.
Szia! Nekem egy kezdő varrógépem van, könnyen kezelhető. Már lassan két éve használom, és jól működik. Brother little angel KD144s a neve, és a kezdőár kb 40-41 000 forint
13/l
Nosztalgiázom egy kicsit, 3 évesen egy gritzner varrógép pedáljával hajtottam a kereket, anyám levette a szíjat, ez volt a játékom! Egyszer jól felpörgetve alá nyúltam, de nem mertem sírni, pár nap múlva elmúlt a fájás, viszont megtanultam ez nem játék!!! Megnőve már lábbal hajtottam, az olajozóval ahogy láttam, csepegtettem olajat, megfigyeltem hogyan fűzik be a cérnát és egy rongyot varrtam!! Felnőttként találtam az anyósomnál egy 200 éves varrógépet a szén alatt, természetesen az asszony kivágott vele, kivittem a munkahelyemre, ahova akkor jött az igazgató és kérdezte mi ez? Varrógép, itt a kolléga szakadt nadrágja, ezt foltozom meg! Megvárta, és azt mondta tökéletes, nem olyan mint ahogy kézzel varrták!!
74 évesen vettem 2000Ft-ért egy gépet, a feleségem nem változott, azt mondja mit akarsz ezzel a vacakkal, nem is forog! Ami nem forog, nem kopik!!!! A tűfej el volt repedve:3200Ft/db, vettem 3000Ft-ért egy másik gépet, egy 16 programost, ezt felújítottam, csodálatosan működik!!!!!!
Nos, milyen a jó varrógép? FOROG és HURKOL, ha gondját viselik, olajozni kell, kitisztítani a szöszmöszt, tehát kicsit szerelőnek kell lenni, ezért
olyan gépet kell venni, ami SZERELHETŐ és BEÁLLÍTHATÓ, nem ördögi dolog, ha ilyen gépet vesz, sok örömet okoz, ha modernet, hordhatja szerelőhöz, aztán kicserélik garanciában egy rosszabbra, vagy megveszi 2000Ft-ért
ALKATRÉSZNEK, a szerelő!!!!!! (másnap megolajozva 48000Ft-ért a kirakatban volt!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!