Kotyogós kávéfőzőt ha ki akarom tisztítani szódabikarbónával akkor azt a szűrőbe kell tenni?
Citromsavat használjál, mivel a sav oldja a vízkőlerakódást. Szódabikarbóna nem jó erre, a kettő anyag matériája meg főleg (mielőtt jönnének a szódabikarbónás, ecet/citrom sav kutyulgató válaszok).
Egy kanállal rakjál a vízbe, és főzd le úgy mint ha kávét csinálnál. Ha nem megfelelő a végeredmény, ismételd meg.
A végén elég csak elöblíteni a főzőt.
Kotyogós?
Szedd szét és smirglivel csiszold le.
Értem.Vízkövet nem láttam,hogy lenne meg nem kevertem volna a kettőt csak az egyiket használnám,akkor marad a citromsav.
A végén biztos nem kell sima vízzel átfőzni? Mert ahol kifolyik a kávé a felső tartálynál ott még érződni fog a citromsav nem? Illetve 1 evőkanállal tegyek bele vagy nem kell annyi,meg a tömítő gyűrűt is szét kell szedni vagy azt felesleges takarítani? Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!