Mivel érdemes takarítania fürdőkádat?
Figyelt kérdés
Régen volt egy jó kádtisztitó szerünk, de annak a receptje megváltozott, vagy fene se tudja, és már nem viszi olyan jól a vízkövet.
Próbáltunk minden félét, de egyik se vitte. Ti mivel szoktátok takarítani a kádat, vagy milyen akár házi készítésű dolgot ismertek ami működne?
2020. dec. 14. 08:43
1/7 anonim válasza:
Frosch fürdőszobai tisztítószere szerintem a legjobb, én még szoktam hozzá tenni egy kis ecetet.
2/7 anonim válasza:
Szódabikarbónával átsúrolom, aztán ecetet hagyok rajta, ez szépen leszed mindent.
3/7 anonim válasza:
Nálunk a ciff original bevált, picit hígitva is, rá öntöm, hagyom álni egy picit és utána könnyen lejön szinte súrolás nélkül is.
4/7 anonim válasza:
Nekem a Flóraszept fürdőszobatisztító vált be Csak le kell permetezni vele és leöblíteni.
5/7 anonim válasza:
Rakj egy szivacsra bőven citromlevet és sót és azzal ess neki! Nagyon durva, én meglepődtem hogy tényleg lehozta.
6/7 anonim válasza:
"citromlevet és sót "
Nekem műanyag kádam van. Miért nem azt mondod, vegyem elő a smirdlit vagy a drótkefét???
7/7 anonim válasza:
Ha műanyag kádad van, használj szódabikarbónát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!