Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg ennyire gáz, hogy...

Tényleg ennyire gáz, hogy nincs automata mosógépem?

Figyelt kérdés
Ha jönnek hozzám, mindenki megrökönyödik, hogy 2020-ban még hogy nincs? Egyedül lakom, van egy kis műanyag keverőtárcsás gépem, nekem az bőven megteszi, de mindenki megszól érte. Vegyek?
2020. dec. 6. 09:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Dehogy akarom ,pont azt írtam, hogy nekem elég, nyilván egy nagycsaládba aholvan gyerek is, kevés lenne.

Engem akartak meggyőzni az automatások, hogy vegyek.

Igen, nekem tökéletes a kis tárcsás műanyag egyedül egy 1 szobás lakásba.

2020. dec. 6. 11:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Ahol egy hét alatt keletkezik egy koszos alsógatya meg eg párzokni meg max. egy póló, ráadásul mind egyszínű, oda minek?
2020. dec. 6. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

10-esnek teljesen igaza van, a kérdező visszaigazolást, önigazolást, mint itt a kérdést feltevők 99%-a. Jelen esetben megkérdezi, hogy szerintünk gáz-e, hogy neki nincs automata mosógépe. Leírjuk, hogy miért jobb az automata, de csak addig veri a habot amíg az övé az utolsó szó.

2020-ban nagyon kevesen használnak már nem automata mosógépet, de ha neked megfelel az ami van, akkor használd azt. Csak abban segíts kérlek, hogy miért is írtad ki a kérdést, ha csak azt a véleményt tudod elfogadni ami téged erősít?

2020. dec. 6. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
Egy hét alatt egy alsógatya? Nincs is több kérdésem...
2020. dec. 6. 12:05
 15/20 A kérdező kommentje:

13, Te sem tudsz értelmezni?

Direkt kihangsúlyoztam, hogy egyedülálló, kis lakás.

De igen, meggyőztél, hogy jobb a nagy családba egy automata mosógép, de hogy nekem minek kellene, még mindig nem tudom.

2020. dec. 6. 12:21
 16/20 A kérdező kommentje:
14. Valaki a viccet sem érti? Nincs is több kérdésem...
2020. dec. 6. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

"Ahol egy hét alatt keletkezik egy koszos alsógatya meg eg párzokni meg max. egy póló, ráadásul mind egyszínű, oda minek?"

Neked nem is kell akkor! Főleg ha ennyire igénytelen vagy ! Én is egyedül élek a melóspólóimat magam mosom, és minden nap tisztát veszek fel ahogy alsógatyából, zokniból is illik naponta tisztát felvenni. Ezen felül meg még ott van a többi ruha is.

Máris ott van, hogy naponta kellene mosni azzal a kis gépeddel, én meg hetente egyszer elindítom, és közben csinálok mást.

Gratulálok kérdező, hogy most jól beégetted magad! 🤣

2020. dec. 6. 13:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Obliteni szoktad a ruhákat?
2020. dec. 6. 17:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már. Ágynemű, törölköző nálad nem koszolódik? Pulóverek, nadrágok? Ezeket hetente mossuk.

Én is egyedül élek, de el sem tudom képzelni, hogy ne legyen egy normális mosógépem. Nem baj, ha neked nem kell, az sem baj, ha szeretsz kézzel mosni, de egyszerűen nem igaz, hogy egy igényes embernek pár alsónadrág, zokni és egy-két póló az összes szennyese. :-)

2020. dec. 7. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Ha neked nem kell, ne vegyél. Nem kötelező.

Ráadásul több ruhára lenne szükséged, hogy megteljen a mosógéped.

2020. dec. 12. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!