Ezt a 70 % viszkózkeverék, 27 % poliamid, 3 % elasztán anyagú nadrágot,hogy lehet kimosni? (kép link a leírásban)
Én gépben mosnám, esetleg nem centrifugáznám (kivenném és csöpögtetném), vagy ha mégis, akkor a legalacsonyabb fordulatszámon.
De, ugye, nem vagyok érdekelt, csak kibic, akinek semmi sem drága. Talán lesz, aki csinált már ilyet és átadja a tapasztalatát...
Jó szándék vezet: mosd, ahogy javasoltam.
40 fok, műszál. Semmi extra. Viszont ne szárítógépezd, ne vasald, ne hypózd.
Az áthúzott bödön viszont vicc. Nem egyszerhasználatos maszk ez.
(amúgy ilyen gatyát pont a sok áthúzás miatt eleve nem veszünk...)
Ajándékba kaptam,mert mondtam párszor a páromnak, hogy más lányokon tetszik ez a kicsit bőrhatású, de mégsem az féle nadrág. Ma bement a pepcoba, meglátta, megvette. Én sem néztem sosem eddig a bevart címkét, hogy ezeket ugyan, hogy lehet tisztítani,ő meg pláne nem is tudta, hogy a ruhákba egyáltalán van ilyen címke 😅😅😅 Gondoltam használat előtt kimosom, mint mindent miután hazaviszem a boltból. De aztán láttam, hogy ezt nem lehet mosni 😅😅 Amúgy az van a címkén, hogy törölje meg nedves ruhával 😀😀 Na de hát az úgy milyen mosás már 😅😅
Még várok picit hátha valaki mosott már ilyet 😅 ha nem, akkor megkockáztatom a 30 fokos mosást gépben, aztán majd kiderül mi lesz belőle...
Csak azért úgy sajnálnám ha tönkre menni... még akkor is ha nem egy óriási összeg volt. 3700 ft.
:DDDDDD
Akkor nyomni kell egy szexpartit mosás után! :)
Na ez pont olyan mintha te vennél neki egy fúrógépet a tescóban :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!