Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitől lettek a ruhák foltosak...

Mitől lettek a ruhák foltosak mosás után?

Figyelt kérdés
Sötétbarna pöttyök lettek a ruhákon, nem mindegyiken, kb 6 darabon, ezek mosás előtt tuti nem voltak ott. Azóta már többször kimostam őket, de sajnos a foltok nem jönnek ki (próbáltam áztatni vanishbe, aztán speciális folttisztítóval,a ztán száraz folttisztítóval), eredménytelenül. Járt már más is így? Ezeknek a ruháknak már mindegy, de legközelebb nem szeretnék így járni.
2010. aug. 11. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az elozonek: Eskuszom, nem reklamozok:D de ez a pre-wash spray nekem a rozsdat is kiszedte egy farmerbol:) Ha meg megvannak a felsok, akkor lehet, hogy megmenthetok..
2010. aug. 14. 18:11
 12/13 A kérdező kommentje:
elvileg meg lehet rendelni, de nem írják ki az internetoldalon az árát. majd körbe kérdezek ismerősöknél, hátha van amwayes ismerősük
2010. aug. 16. 08:07
 13/13 A kérdező kommentje:
megvannak még a ruhák amúgy, sajnálom őket kidobni. azóta mondjuk nem csinált ilyet a gép, csak annál az egy mosásnál
2010. aug. 16. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!