Túlhabzott a mosógépben a ruha, és a számláló megállt, hogy szedjem ki?
Fogalmam sincs, miért, de iszonyaúan felhabzott a mosószer a gépben (mindig ezt használom, mindig ugyanennyit, szóval... nem értem).
A gép nem engedi kinyitni az ajtaját, mert benne van a víz, nem akarja leereszteni... már átraktam a Drain/spin programra, de ott se csinál semmit... help!!
Tegyél hozzá öblítőt. Önts bele a mosószer helyére, majd tegyél hozzá vizet is. Várd meg még a hab lemegy. Utána indíts egy szivattyúzás programot. Ne engedd centrizni a gépet, mert kicsapja a ruhákból a vizet ami újra habos lesz. Öblítsd ki a ruhákat a kádban tiszta vizzel.
Milyen programot indítottál?
Köszi nagyon a segítséget!
Öntöttem a fiókjába sót, vízzel, meg ecetet is (öblítőm sajnos nincs itthon, de elvileg az ua.), de egyszerűen nem akar lemenni a hab, nem értem... Lehet szerelőt kell hívnom, 3 hónapos vadiúj gép :(
Mint írtam, MINDIG ezt a szert használom, és soha nem volt baj vele - esetleg megtanulhatnál olvasni, mielőtt írsz valami butaságot... Kb 3/4 kupaknyit tettem a gépbe, ahogy mindig.
Egy szőnyeget próbáltam kimosni benne (gépben 40 fokon mosható, pamut), amit most vettem, lehet azzal volt a gond? Pl. maradt benne vmi mosószer maradvány? Fogalmam sincs.
4. választ nagyon köszönöm!!
Siman indítsd el egy új mosás programot.
Előbb utóbb eltűnik a hab.
A szonyeggel lesz a gond.
Meg ez a hiper szuper túlérzékeny mosogepekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!