Kézi Mosás: Sokáig áztattam a ruhákat és bebüdösödött. Többször is kicseréltem a vizet, de még mindig érezhető valamennyire a berohadásnak a szaga. Mit csináljak?
Nem fogadok el semmilyen márkás, vegyszeres megoldást!
Vegyszermentes és hatékony praktikára van szükségem!
Köszönet érte előre is! :)
az ecet is vegyszer, csaxólok...
egy próbát megér.
Mielött kézzel akarsz mosni, ELÖTTE utána kellene nézni, HOGYAN is kell!
A ruhákat nem szabad SOKÁIG áztatni, max. egy-két órát, utána ki kell mosni. HA hosszabb ideig áztatod, akkor elszaporodnak rajta baktériumok, amiket eltávolítani nem igazán lehet, kivéve, ha kifözöd öket - csak a legtöbb ruhanemü ezt nem bírja.
Nem tudom, mit értesz vegyszermentes mosás alatt, de még a mosószappan IS vegyszer!
A kézzel mosáskor is be kell a ruhákat vagy szappanozni, vagy mosószerrel átdörzsölni, amíg tiszták lesznek, ezután többször váltott tiszta vízben addig adddig öblíteni, amig a szappan/mosószer kimegy belöle, és utána lehet megszárítani.
"Vegyszermentes és hatékony praktikára"
A kuka a megoldás.
Amúgy mi volt a vízben és mennyi ideig rothasztottad?
5: nekem is van ilyen kolléganőm, aki ilyen lilaködös! Vegyszermentes...
Ecet, mosószóda, és még pár vegyszer - de kijelenti, hogy ezek nem vegyszerek. :-DDDDDD Fő a hit! :-D
... ja, és persze szódabikarbóna, az ilyen ökobioanyuk fő "csodaszere". Szerintük az se vegyszer....
:-D
"ja, és persze szódabikarbóna, az ilyen ökobioanyuk fő "csodaszere""
Ez természetes! De csak ecettel egyszerre alkalmazva, mert az úgy a "hatásos" => "jé, pezseg! dolgozik az anyag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!