Igazából mostanában semelyik nagy öblitő márkának pl.: Silan, Lenor, Coccolino nem találok olyan illatát, amelyik tetszene. A Lenorral csak annyi a problémám, hogy a mostanában forgalmazott Parfumelle kollekció közül az összesnek fullasztó, tömény, nagyon virágos és édes illatai vannak. Coccolino Creations ugyanez. A Silan úgy ahogy tetszik, de azoknak sincs olyan különleges illatuk, mely elnyerné a tetszésemet, max a kék szìnű Fresh Sky. Valaki tudna valamilyen márkát és azn belül olyan illatot mondani, melynek kellemesen jó illata van, és nem fullasztó?
Én Silant és Lenort használok amelyiknek nagyon tömény az illata azt hígitva használom így nem lesz olyan tömény.
Vagy próbáld meg a fehér színűeket azok nem olyan tömények de az illatuk jó.
2020. okt. 29. 09:33
5/18 anonim válasza:
Silan Aromatherapy Magic Magnolia. Legjobb. Csak ezt veszem. Finom az illata, nem édesen emelyítő. És a szekrényben is megmarad az illata, de nem mindent elnyomoóan.
Esetleg, ha ez nem jön be neked, szagold meg a többi Aromatherapy fajtát.
2020. okt. 29. 09:49
6/18 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, tömény és édes az összes itthon kapható öblítő. Fehér Silant vettem most, igaz, hogy nem marad meg sokáig az illata, de ez nekem annyira nem is szempont, a ruhák puhák tőle.
2020. okt. 29. 10:08
7/18 anonim válasza:
Lenor illatgyöngyök. Mind jó, de nekem a "Lenor UN STOPPABLES Lavish (krémszínű) jött be.
2020. okt. 29. 10:32
8/18 anonim válasza:
Ecet!
2020. okt. 30. 20:57
9/18 anonim válasza:
Hibába törölteted, akkor is megírom: az ecet nem öblítő!
2020. okt. 30. 21:37
10/18 anonim válasza:
Egyáltalán tudod mit jelent az, hogy öblítés?
Mosószer-mentesítés, semlegesítés.
Az öblítés alapvetően tiszta vízzel történik. Az esetleges maradékot savas közeggel lehet semlegesíteni, mert a mosószer lúgos. Erre tökéletesen elég az ecet.
A műanyagvegyszerszagosítás már színtiszta marketing, semmi köze az öblítéshez. Angol nyelvterületen "softener"-nek hívják egyébként, lásd gépkönyvek angol nyelvű oldalait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!