Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Bőr cipőtalpat mivel lehet...

Bőr cipőtalpat mivel lehet tisztítani?

Figyelt kérdés
Gondolom vízzel lemosni nem szabad (vagy mégis?), de szeretném minél alaposabban letisztítani és ha lehet, fertőtleníteni egy papucs talpát, amit a lakásban szoktam viselni, de most pár alkalommal kimentem vele az utcára is.
2010. aug. 9. 14:53
 1/8 anonim válasza:

Valóban nem tesz jót a bőrnek a víz.

Én ezért a szappanos, enyhén vízes letörlés után, lenolajjal szoktam bekenni. Tartósabbá tehetjük ezzel az olajjal!

2010. aug. 12. 11:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ismét a bőr talpú papucsomat szeretném letisztítani, mert eladnám a vaterán. A talpa eredetileg világosbarna színű, de ott ahol érintkezik a padlóval, már inkább szürke a piszoktól. Valahogy vissza lehet varázsolni az eredeti színét? Jó lenne, mert amúgy kiváló állapotban van, csak ez az egy szépséghibája van. Sajnos az előző kommentben leírtak nem segítenek:(
2011. jan. 17. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Bőrápoló cipőpasztával próbáltad már? Lehet kapni barnát is.
2011. jan. 17. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom próbálni... bár ha azzal lekenem, nem fog nagyon csúszni? Nem szeretnék életveszélyes dolgokat árulni:)
2011. jan. 17. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor kend be fékolajjal!
2011. jan. 18. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha néha lemosod, semmi baja nem lesz. A bőr azt nem szereti, ha áll a vízben.
2011. jan. 18. 14:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ugye csak vicc volt a fékolajas ötlet?:S
2011. jan. 18. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Arra írtam, hogy csúszik a talp.

Nem bírtam kihagyni. Nem komoly.

2011. jan. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!