Automata mosógép a bojlerről engedi a melegvizet, vagy maga melegíti?
Maga melegiti.
Nem csak egy hofokon mos,hogy tudna a bojleren beallitott mondjuk 50 fokbol 60,90 fokot csinalni.
Nem is ertem,Apad meg nem latott mosogepet?
Régen voltak olyan félautomaták amik még melegvízzel mostak, ilyenek voltak az orosz Evrikák, de annál neked kellett vízzel is feltölteni. De manapság már nincsenek ilyenek.
Ha sosem volt a bojleretek kitisztítva, akkor tuti tele van vízkővel, sőt ott már a fűtőbetét is kuka.
Hát ezt mondom én is, mindig el fogy a meleg, vagy nincs is.
Szerelővel beköttettük, mit tudja, honnan jön a víz.
Biztos, hogy a géped melegíti a vizet, ahogy itt a többiek már előttem elmondták.
Lehet, hogy érdemes lenne villanyszerelőt hívni, és megmondani neki előre, hogy hány éve nem volt vízkőtlenítve a bojler, de ne csodálkozz, ha azt fogja mondani, hogy le kell cserélni a bojlert.
És fogadd meg, hogy az újhoz kétévente egyszer kihívsz egy villanyszerelőt, aki vízkőtleníti a bojlert. Ehhez kell két vödör. Azért tudom, mert nekem is előre szólt a villanyszerelő, hogyha nincs kettő, akkor legyen, mire jön.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!