Sziasztok, van egy 4 eves mosogepem, sose budosodott be csak amig egyszer a szerelore vart, de utanna rendbe tettem, minden oke volt,par napja befulledt szaga volt, lenyomtam egy ures domestosos os mosast hidevizesen, aztan 90 fokos triso, vegen ecet 60 fokon, aztan ket nap mulva reggel erzem szaga van! Es kb minden nap ugy kezdek mosni hogy egy domestosos hideg vizes mosas utan.. Mert valami enyhe szagot erzek, foleg ha toltok bele forro vizet, amit leszivattyuztatok,kinyitom es jobban erzem azt a szagot. Szerintem a bakteriumok minden ilyen kezeles utan elpusztulnak, nem kellene szagosodnia reggelre.. lehet a lugszivattyut ossze koto csove, vagy valami szerelore varo feladat lesz? Amit en nem tudok kitakaritani? Jart mar valaki igy? Koszi.
A kifolyócsövét szedd le a falicsatlakozásról mindenképpen és a kádba-kézmosóba engedd, majd használd úgy is párszor, illetve a falicsatlakozót is szagold meg, nem-e a csatornabűz árad vissza.
A gép alján a szűrőt tisztítsd, rongyal töröld ki a helyét szárazra, tedd le a kifolyócsövet a földre, hogy abból is folyjon ki minden.
2020. szept. 25. 16:04
13/24 A kérdező kommentje:
A cso a kadba megy, mindig bele szagolok ott nincs budos, akkor se ha a gepbe az van, also kifolyo nincs ezen a gepenen ez elektrolux masina, tartok tole hogy a ustot a lugszivattyuval osszekoto csobe van olyan lerakodas amit csak a szerelo tud meg oldani, mivel nem oldodik meg a problema, igy szerelo lesz,mi van rajta vasarolt garancia szerencsere multkor a motorja ment tonkre azt is fedezte a gari, borzalom reggel domestosos mosast inditok uresen,aztan mosok..
2020. szept. 26. 07:26
14/24 A kérdező kommentje:
Igy nezki, de tobb oldalon is neztem es ott mas a tipus szama, de elegge ugyanugy nezki, de szemit valamit megnezem a gepre mi van irva, csak most nem vagyok a kozelebe.
Első hozzászólásodban leírtad milyen hülyeséget csináltál.
"Szuroje a dobbol nyilva talalhato,mindig tiszta volt, ez egy kis kosarka, igazabol kivettem belole mar 2 eve, mert nem szerettem,mindig beszinezodott es feleslegesnek tartottam, viz szepen konnyen lemegy a csovon, ami a kadra van akasztva, tehat azsincs magason"
Na könnyen lehet, hogy a szűrő hiánya miatt mégiscsak ottragadt valami keresztbe megakadva a motor környékén és az rohad vissza neked. Nem véletlenül van az ott...
2020. szept. 26. 11:53
17/24 A kérdező kommentje:
De eddig meg nem volt szaga? 2 evig...hat akkor majd szerelo utan vissza rakom...
2020. szept. 27. 10:16
18/24 anonim válasza:
Eddig nem akadt meg benne semmi... Pont ez a szűrő lényege.
Majd írd meg mi volt a bűn.
2020. szept. 27. 12:39
19/24 A kérdező kommentje:
Okes, jovo hetre tervezem a biztositonal jelenteni, es mi van akkor, ha a szerelo nem erzi budosnek.? Mondjuk hanelozo nap hasznaltam es fertotlenito mosassal inditottam nem biztos hogy budos masnapra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!