Az lehet, hogy a Mixed program gyötri meg legjobban a ruhákat és teszi tönkre?
Ezt szoktam használni, 4 kg, 40 fok, bármit beszórhatsz, egy óra. Össze sem fog semmit.
Viszont amit észrevettem, hogy mióta ezzel a programm mosok elkezdtek bolyhosodni a ruháim, meg látványosan kifakulni. Kvázi 3-4 mosás ezzel és akármelyik ruha tönkremegy, amkt előtte nem haszátam. Kofakul, kibolyhosodik. Mondjuk a vérfoltot is kiszedi mindenféle folttisztitó nélkül is a program, de a ruha is tönkremegy. Farmer is megfakul, nyúlik stb. Pár mosásról beszélünk.
Ezek után biztos, hogy mással fogok mosni, mert ez katasztrófa.... Az új ruháim 1-2 mosás után úgy néznek ki, mint az elhasználódott, megkopott, kifakult több éves ruhák....
Azért szoktam ezt, mert nem igen gyűlik össze több ruhám, meg mimdent beszórhatok, nem fog össze semmit, ha ezzel csinálom (nem tudom, mi az oka).
Az összefogásnak ennek semmi köze :) ami fog az más programon is fogni fog.
Nekem Samsung gépem van, én is az egy órás programot használom. 60 fokon még a fehér törölközők is hófehérek lesznek.
Egyébkén sötét, színes ruhákhoz sok a negyven fok, én legalábbis 30 fokon mosom őket (nem kell félni, a mosószer minden bacit megöl, Cili nèni is megmondta).
Kicsit el vagyok leseredve, mert minden ruhámat kinyírja 2-3 mosás után.
12000 fordulatos centrifuga baj? Egyébként meg lehet kicsit sok mosóport teszek bele. Szerintem egyébként nagyon durva ez a program. Mikor a gyapjú programot használtam, kínéletesen, szépn mosott. Meg a többinél is ezt vettem észre.
Akkor tedd át másik programra, ennyi az egész.
És használj folyékony vagy kapszulás mosószert. Ha folyékonyat használsz, annak tartsd be az adagolási utasítását, ne csak úgy hasraütés szerűen adagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!