SirRasor kérdése:
Hígított hipót be szabad lélegezni, vagy valami bajom lehet tőle?
Figyelt kérdés
Azt írták rá, hogy fehérítéshez 10 liter vízbe 2 decit öntsek. A fürdőkádat meg mosdókagylót, esetleg még a csempét is szeretném vele kitakarítani a fürdőszobában, de elég rosszul szellőzik és nem szeretném, ha valami bajom lenne tőle. Lehet egyáltalán?2008. nov. 27. 11:59
1/5 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz bajod, nem vagy egész nap a fürdőben, meg nem is annyira tömény, és nem évekig lélegzed be.
Amikor csak tudod kerüld, és szellőztess. De nem lesz bajod ha ez nem gyakran van. Ha nagyon kellemetlen már akkor menj le sétálni, vegyél nagy levegőt. Ha rosszul érzed magad és hányingered van szédülsz, akkor lehet kicsit aggódni, ha kimész a levegőre és nem múlik el hívj fel valakit, vagy orvoshoz menj be, de az is el fog múlni másnapra.
2/5 anonim válasza:
MEgmarhatja a nyálkahártyádat a gőz. Rá is van írva, és szerintem hígítva is erősen irritál. Én, ha oda kell hajolni inkább domestost használok hígítva, azt nem találom olyan büdösnek, bár lehet, hogy ugyanúgy árt.
3/5 anonim válasza:
Ha már itt tartunk és a flóraszeptre esküszöm. Domestos van nálunk is, de én attól fulladok meg a könnyem is folyik és egész nap nehezen kapok levegőt stb.
Az 1. válaszadó
4/5 A kérdező kommentje:
A második hozzászólónak: Ha valami ennyire káros, akkor rá KELL írni. Pont ebből indultam ki és elolvastam mi van rajta és sehol se szerepel az, hogy bármi bajom is lehetne tőle. Egyedül az van ráírva, hogy fehérítéshez és fertőtlenítéshez milyen arányban kell hígítani és kész. Még kis ikonok sincsenek rajta.
2008. nov. 27. 14:05
5/5 anonim válasza:
Tudsz venni nagyobb àruhàzakban olcson maszkot,amit takaritàshoz felveszel,és akkor semmiképp nem lélegzed be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!