Háziasszonyok! Mivel mossam, vagy mit csináljak a fehér cuccaimmal?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy eddig külön mostam a fehérneműket a törölközőkkel 60fokon, de most barátomhoz költöztem és itt már nem tudom külön mosni, mert kevés a fehér cuccom, nekik szintén nem sok van.
Kérdésem hogy mivel mossam, beáztathatom külön , de perwollal vagy mivel?főleg a fehérneműim a gond, nem akarom nagyon összemosni a színesekkel. Lehet velem van baj de megszoktam hogy 60fokon mostam..
2010. aug. 4. 14:34
2/9 A kérdező kommentje:
biztos hülye vagyok de elöl töltösnél hogy? eddig felül töltössel volt csak dolgom:)
2010. aug. 4. 14:56
3/9 anonim válasza:
Azt olvastam, az ecet megőrzi a fehérséget. Még nem próbáltam sokszor, így nincs személyes tapasztalatom...
4/9 anonim válasza:
Én mindent Tandillal mosok,és ecettel öblítek. A fehérneműimet is együtt mososm a törülközőkkel,és mégis fehérek maradnak. A törülközők pedig puhák lesznek az ecettől.
5/9 anonim válasza:
amelyik mosógépen nincs félprogram, abban már van súlyautomatika. magyarul: leméri a ruhákat, és ennek megfelelően adagolja a vizet.
egyébként meg moshatod a fehérneműket a törölközőkkel meg a konyharuhákkal, fehér pólókkal, stb-vel együtt.
6/9 anonim válasza:
Vigyél át néhány fehér törölközőt és máris tele a mosógép :)
7/9 A kérdező kommentje:
És az ecettől nem lesz büdös a ruha?
2010. aug. 4. 20:07
8/9 anonim válasza:
miért lenne büdös? az ecet villámgyorsan elpárolog és csak frissességillat marad utána....ja és minden elöltöltősön van feles program, vagy súlymérés, ahogy a fenti "kolléga" írja
9/9 A kérdező kommentje:
igen közben láttam, köszi a válaszokat:)
2010. aug. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!