En nagyonis tudom ertekelni ha egy ferfi tud fozni. Sot eppen elvarom hogy legalabb szimplabb eteleket el tudjon kesziteni ha nem komplikaltabbakat.
Nyugodtan beszallhat mosni, takaritani, vasalni is.
De ez elvaras reszemrol nem preferencia kerdese.
2010. aug. 4. 10:10
12/28 anonim válasza:
A mai plázacicás, nő létére főzni nem tudó világban egyáltalán nem ciki, sőt, legalább lesz kaja otthon.
2010. aug. 4. 10:23
13/28 anonim válasza:
Nálunk ő szokott,(persze segítek neki) és a háztartásba is besegít, egyenlő felekként kezeljük egymást.
2010. aug. 4. 10:26
14/28 anonim válasza:
Legtöbb szakács férfi nem?? Akkor?? Amúgy apám most süti a palacsintát :D Komolyan :D
2010. aug. 4. 10:53
15/28 Beatrix17 válasza:
A főzés a nő dolga!!De nem égő,ha pasi főzöcskézik-csak én nem birom elviselni,ha egy férfi női munkát végez.Mos,főz,takarit,mosogat,stb.Párom is vendéglátót végzett,jól főz!De ki van tiltva a konyhából!És mivel meg van elégedve a koszttal,nem is ellenkezik:)!A palacsinta nem a barátom,de imádom!Na!Azt mindig ő csinálja!
2010. aug. 5. 11:00
16/28 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval.
szerintem a féfinak nem az a dolga, hogy főzzön hanem, hogy dolgozzon és ezzel pénzt keressen.. A nőnek az a dolga, hogy kaját vegyen és főzze is meg, takarítson, nevelje a gyereket. A gyerekeknek az a dolga, hogy élvezzék amíg fiatalok és, hogy tanúljanak. Szerintem igenis ciki ha egy férfi főz (hacsak nem szakács mert akkor ez a dolga mivel ezzel keresi a pénzt) 16 éves Fiú vagyok és ez nálunk így van.
(a nők csak azért várják el, hogy a férfiak is tudjanak főzni mert a legtöbb nő sajnos már nem tud. Ennyi szerintem)
2010. aug. 8. 02:20
17/28 anonim válasza:
Én szoktam sütni, főzni és a lányoknak ez tetszik. :)
15/F
2010. aug. 8. 14:14
18/28 anonim válasza:
Én imádom azokat a pasikat akik tudnak főzni. Párom is nagyon jól tud, vannak dolgok amiket csak ő csinál. Azért a mindennapi főzés valóban női feladat ezzel egyetértek, de mi lenne velem a férjem töltöttkáposztája nélkül :).
2010. aug. 9. 07:09
19/28 anonim válasza:
Hát...... nagyon el tudnám viselni!!!!!:D:D:D
2010. aug. 9. 18:43
20/28 anonim válasza:
15 éves vagyok. És szoktam a barátnőmnek palacsintát meg minden félét gyártani a konyhában. Nagyon szexinek találja! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!