Ecoegg használható szárítós mosógépben?
Ez vicces akart lenni? :)
Mi az az Ecoegg?
Nekem ez kb olyan mint a többször használatos színfogókendő. Amit összegyűjtött a fekete ruháknál, azt jól kiengedi majd a színeseknél.
Itt van termékleírás, de a kérdés kiírásakor feltételeztem, hogy olyan válaszol majd aki használ ilyesmit. :)
"Az Ecoegg mosótojás tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyócskákat tartalmaz. Olcsó és hatékony vegyszermentes és környezetbarát mosási megoldás. Használata rendkívül egyszerű: bele kell tenni a ruhák közé a mosódob belsejébe. Kifejezetten ajánlott érzékeny, ekcémás bőrű felnőttek ruháinak mosásához is.
A tojásban 2 féle tisztítógolyó található:
A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül.
A fehér, mosószóda alapú tisztítóanyagból álló golyók pedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül."
Ezt én ertem, eddig én is eljutottam :)
Nekem az nem világos, hogy hogy lehetnek annyira “inteligensek” azok a golyócskák, hogy nem oldódik fel az összes az első mosáskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!