Adi235 kérdése:
Hogyan tudom letakarítani a poros homokos ablaküveget úgy, hogy ne karcoljam az ablaküveget?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 15:31
1/5 anonim válasza:
Le szoktam porszívózni az ablaküveget kívül-belül.
Aztán egy flakon tiszta, langyos vízzel telespriccelni.
Utána lehúzni, majd ecetes vízzel újra telespriccelni. Megint lehúzni, majd puha ronggyal szárazra törölgetni.
3/5 anonim válasza:
Az üveg nem annyira sérülékeny, hogy a portól összekarcolódjon. Vizes rongy és kész.
Ha földszinten van és rendesen szigetelt ablak, akár slaggal is meg lehet próbálni.
4/5 anonim válasza:
Besprickolod sima meleg vízzel. Mosószeres-vizes ronggyal letörlöd. De az üveg nem sérülékeny, inkább a keret.
Vagy... :) Fogod a szőnyegtisztítót, megfordítod és ahogy sprickolod máris szívod fel. De létezik kimondottan ezt tudó ablaktisztító is: [link]
De mint írtam, ha van vizes porszívó, az pontosan ugyanezt tudja, csak kell egy kis kreativitás hozzá.
5/5 anonim válasza:
Osztom a 3.véleményét. Én is most csapattam körbe slaggal az ablakokat, sőt sokszor az esti locsoláskor is kapnak. Kár, hogy nem lehet egy gombnyomással kifordítani az ablak benti oldalát is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!