Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tudna segìteni tanàccsal 1 hölgy?

Tudna segìteni tanàccsal 1 hölgy?

Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória! Teljesen elesett vagyok, lelèpett a felesègem! Semmi infóm nincs a mosógèpről, aztse tudom mi micsoda rajta, ill kène vasalnom! Hogy kell vasalni? Sos a kèrdès!

2020. jún. 16. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, én norvégiában kamionozom, mert elvileg házra gyűjtöttünk, ott beadtam a kamionos pihenőben a ruháim, mire felébredtem, kivolt mosva, szárítva, ing vasalva, ez átszámítva 7 euró, 1 nagyadag cucc, ő beszélt rá erre, most meg hazajöttem, és csak 1 levél várt, hogy valakivel megismerkedett.... nem rabszolga volt!
2020. jún. 16. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ilyen szemét módon lelépni...

Le tudnád írni a típusát? Akkor el tudnám magyarázni, nagyjából.

2020. jún. 16. 16:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Holnap! Ne van èpìtve, pont semmit nemlàtok rajta a feliratot takarja a konyhapult! Csal az àlmàt akartam teljesìteni, hogy hàzunk legyen.....
2020. jún. 16. 17:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Oké, majd holnap írd meg.

Majd találsz olyat, aki értékeli! Nem vesztettél vele sokat, úgy érzem. Sok minden megbocsátható valaki részéről de az ilyen fajta megcsalás gusztustalan!

2020. jún. 16. 17:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Pontosan! Fel sem hìvtam! Kinlódjon vele màs.... kellett új autó, megkapta, kellett nyaraló, megvettük, akart menni antaya ba elvittem! Csak napi 20 óràkat dolgoztam hogy semmibe se szenvedyen hiànyt.... elöbb is pattanhatott volna!
2020. jún. 16. 21:05
 16/21 A kérdező kommentje:
Na most van baj.... hazajött a 3 èves kislânyunkal, hogy nemfèr bele a kapcsolatàba! Hìvtan a Norvèg munkaadóm, 3 hónapik kezdèsnek itthonmaradhatok, adja a teljes fizum, teljesen magunkra maradtunk! Na most jönnek a lúzerezős kommentek, azok nem segítik az èletünk.... ő az egyetlen legnagyobb kincsem!Mit csinàljak? Adjak el mindent ès iràny Norvègia örökre? Hogy dolgozzak ès neveljem? Vennèk fel 1 segìtőt, de idegenre hogy bìzzam râ?
2020. jún. 16. 22:39
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Huh, milyen anya az ilyen... Rokonok, szülők nem tudnak segíteni? Ők vigyázhatnának rá.

Családsegítő alapítványok?

2020. jún. 17. 07:36
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Hogy ez mekkora kamu, arra szó nincs....
2020. jún. 17. 07:43
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Meg is érdemled, még a típusát se vagy képes leírni, egyébként meg keresd meg a könyvét és olvasd el. Meg különben is biztos jót szórakozol egy ilyen kamukérdéssel.
2020. jún. 17. 19:47
 20/21 anonim ***** válasza:
10%
Még a levélig nagyduzzogva hihető is volt, de a kislánytól már túlzásba estél...Viszont te dolgod, ha téged ez szórakoztat...de mondjuk komolyan érdekelne, és valóban örülnék, ha megmondanád, mi értelme van ilyen kamu dolgokat kitalálni? Mi ebben a jó?
2020. jún. 18. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!