Mennyire árt a ruháknak, ha mossák őket?
Nem igazán szoktak koszosak lenni a ruháim, maximum egy kicsit beléjük izzadok. Ilyen esetben mi a legkíméletesebb tisztítási módszer?
Kell-e a magas hőfok és a sok mosópor?
Hogy őrizhetem meg legtovább a ruháim eredeti állapotát, hogy hónapok után is hasonlóan álljanak rajtam, mint amikor megvettem őket?
Főleg a sima pólókra irányul a kérdésem.
(Mostanában akarok elkezdeni önállósodni, szóval eddig még sose mostam. Szóval ha nagyon furcsának tűnik a kérdés, akkor az a hozzá nem értésemből fakad)
Nyilván minden mosógépet be tud így állítani?!
Ha teheted minőségi ruhákat vegyél. Nekem az ultragáz ha valaki az izzadt polót még nem tekinti koszosnak, ne haragudj :(
Mindig annyi mosószert és öblítőt használj amennyi szükséges, ha folt van a ruhán akkor ne mosószerből tegyél többet, hanem kezeld elő a foltot.
Én egy óránál kevesebb időtartamú program alá soha nem megyek. 15-20-30 perc alatt képtelenségnek tartom, hogy egy izzadt polót tisztára lehet mosni. Ahogy azt is, hogy azok az emberek akik ezeket a programokat használják betartják a megfelelő mennyiségű ruhát a rövid programhoz.
Általában az egy órás napi programot használom (Samsung gépem van), teljesen elégedett vagyok vele, szinte gyűrődésmentesek a ruhák a program végén.
Öblítő helyett ecet, 30-40 fok kb egy órás program.
Ja és kerülj minden polirákból készült ruhát.
Csak pamut, gyapjú, selyem, bőr.
És a gyapjú nem egyenlő a szúrós, durva anyaggal.
Nekem 100% gyapjú öltönyeim vannak csak, nem mondanád meg róluk hogy az, még én megmondom a máséról hogy gagyi poliészter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!