Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosás. Hogyan álljak neki?

Mosás. Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Életemben először fogok mosni. Ehhez kéne egy kis segítség.

Már bepakoltam a mosógépet, nagyrészt fekete illetve sötét színű ruhák vannak benne. Ezek nem koszos ruhák, csak sikerült korábban, még vizesen beszedni őket, és most van egy kis szaguk, ezért kell őket újra kimosni. Az előző adagot, amiben hasonló ruhák voltak, kímélő programon mostuk. Jó lesz akkor én is így folytatom? A program: szintetikus ruhákhoz van, mindenfajta enyhén szennyezett ruházat, 30 fokon, mosás öblítések, kíméletes centrifugázás.

Mennyi mosószert és öblítőt tegyek bele?

A biztonság kedvéért teszek bele színfogó kendőt.

Köszönöm a segítséget!

2010. júl. 29. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel nem piszkosak, elég a minimális mennyiségű mosószer (csak hogy elvegye a rossz szagot)

Az öblítőbe tegyél ecetet és önlítőt, fele-fele arányban, kb maximumig a tartályt.

Bőven elég a 30 fok.

Ha csak éppenhogy lenne szaguk, elég lenne az öblítés is, de vannak akik érzékenyebbek a szagokra, ezért átmoshatod egy 30 fokoson.

2010. júl. 29. 08:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Betettem a mosást. Minimális mosópor meg egy kupak öblítő ment bele.

2010. júl. 29. 09:20
 3/3 anonim válasza:
mivel nem piszkos szerintem ha van ilyen programod akkor elég a fél órás vagy csak 1 öblitös program ja és rendes hőfokon ami szerintem olyan 60 fok
2010. júl. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!