Vadonat új suto, nem akar sutni, miért?
Figyelt kérdés
ha le takarom az ételt alufóliával akkor az étel egyaltalan nem sul, mégcsak nem is meleg. Volt már hogy 1 óra mulva meg neztem es teljesen nyers volt. Alufolia nelkul meg sult, eddig. MOst viszont azt veszem eszre hogy egy rakott krumplit 250fokon sutok masfel-ket ora hosszán át alul-felul sutés funkcion, ha be kapcsolom a legkeverést akkor meg sul ugyan, de iszonyat száraz lesz a kaja. Jelenleg csirkemell van a sutoben krumplival, 1:28. 200fok, alul felul sutes,es a krumpli kemény. Nemtudom mit csinálok rosszul, ugy tunik nekem minthogyha vesztené az erejét a suto vagy ilyesmi :D Mora márka es Decemberben vasarolt minden más konyhai keszulekkel egyut, minden hibatlan kiveve ez. Neten semmit nem találtam ezugyben. Ja, és ha feljebb tekerem a hofokot mondjuk 250 vagy fole, akkor már éget.2020. ápr. 17. 19:37
1/5 zebulon66 válasza:
Első lépésben megnézném nincs-e valami gond a hőmérséklet állító gombbal.lehet nem érintkezik minden állásban.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Mora több éve jól szuperál.
Ebben az esetben már rég szervízt hívtam volna, mivel garanciális. Ha 160-180 fokon nem sül meg a kaja. Egyeltalán eléri a hőfokot, elalszik a lámpa, hogy felfűtött?
Kombinált, vagy minden elektromos,vagy gáz?
3/5 A kérdező kommentje:
külön aló villany sütő, és ha fel melegszik, akkor jelez. Kb 8-10-perc alatt sípol is hogy elérte a hőfokot.
2020. ápr. 17. 21:35
4/5 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a villanysütők úgy vannak kitalálva, hogy kell nekik a légkeverés. Enélkül nekem is nehezen melegszik, és süt rendesen. Felfűteni mindig légkeveréssel szoktam, és ha olyan a kaja, hogy nem kell, pl a pizza, akkor felfűtés után lekapcsolom. Viszont a legtöbb kaját én alufóliával letakarva sütöm az elején, vagy jénaiban, így nem szárad ki.
5/5 NannyM válasza:
Hibás a tűzhely, ha nem sül rendesen az étel. Lehet valamelyik fűtőszál kiégett, vagy lehet érintkezési hiba, valamelyik kapcsolónál is . Ha vadonatúj, akkor jótállásos, miért nem hívsz szerelőt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!