Dm sajátmárkás mosógéljeiről vélemény?
Denk mit mosógél tapasztalatok érdekelnének, pl ami kifejezetten fekete ruhákhoz van.
Wootlite és perwoll tapasztalat is jöhet.
Teljesen jó minőség.
Mindazonáltal az a fekete - bármilyen márka esetében - szerintem csak parasztvakítás... :)
Én csak sajátmárkást használok (dm, aldi, müller) - évek óta abszolút bevált. Jóval olcsóbb, mint a nagy márkák, és ugyanolyan jó minőség.
Szerintem is parasztvakítás a szines-fekete flakon. A fehér talán nem az az UV-reagens miatt.
Amúgy nem tűnt fel senkinek, hogy a gyapjúmosószerből sosincs csak mindig 1 fajta minden márkánál? Meg sportruhásból is. Perwollnál ott az az aranxsárga dobozos is.
Tutti, hogy ezekkel csak az a céljuk, hogy csak sok külön dobozzal vigyenek haza totál fölöslegesen, miközben hullára uganaz van mindegyikben, a gyapjúmosós kivételével.
Részben igazad van, részben pedig ugyanott vagy mintha minden hónapban veszel egy flakon mosószert, egyfélét, vagy veszel hármat (fekete, színes, fehér) és 3 hónapig nem kell venned.
Csak sokan úgy vannak, hogy ők azértsem dőlnek be a reklámoknak, járnak inkább kifakult, bolyhos ruhákban.
A német Stiftung Warentest (minőségvizsgáló intézet) részletes vizsgálata alapján kb. parasztvakítás a fekete osószer - semmivel nem tud többet, mint a normál színeshez való.
Inkább tárolok itthon 3 flakon minthogy havonta futkossak a boltba mosószerért.
Utolsó kommentelő: mindenképpen kímélő programon mosd, 30 fokon, maximum 1000 fordulatos centrifugával. Nekünk is rengeteg fekete ruhánk van, nekem ami még bevált, hogy zoknikat, alsónadrágokat külön mosom, így nem lesz szöszös, bolyhos pl. egy fekete pulcsi. És nem teszem őket a szárítóba, sem a napra. És a legfontosabb, hogy ha teheted mindőségi ruhákat vegyél. Nekünk minden fekete ruhánk, élénk, szöszmentes így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!