Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Dm sajátmárkás mosógéljeiről...

Dm sajátmárkás mosógéljeiről vélemény?

Figyelt kérdés

Denk mit mosógél tapasztalatok érdekelnének, pl ami kifejezetten fekete ruhákhoz van.

Wootlite és perwoll tapasztalat is jöhet.

2020. ápr. 17. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Teljesen jó minőség.

Mindazonáltal az a fekete - bármilyen márka esetében - szerintem csak parasztvakítás... :)

Én csak sajátmárkást használok (dm, aldi, müller) - évek óta abszolút bevált. Jóval olcsóbb, mint a nagy márkák, és ugyanolyan jó minőség.

2020. ápr. 17. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Én évek óta fekete perwollal mosom a sötéteket, kímélő programon. Szerintem megéri, nekem nagyon bevált.
2020. ápr. 17. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is parasztvakítás a szines-fekete flakon. A fehér talán nem az az UV-reagens miatt.

Amúgy nem tűnt fel senkinek, hogy a gyapjúmosószerből sosincs csak mindig 1 fajta minden márkánál? Meg sportruhásból is. Perwollnál ott az az aranxsárga dobozos is.

Tutti, hogy ezekkel csak az a céljuk, hogy csak sok külön dobozzal vigyenek haza totál fölöslegesen, miközben hullára uganaz van mindegyikben, a gyapjúmosós kivételével.

2020. ápr. 18. 03:24
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Részben igazad van, részben pedig ugyanott vagy mintha minden hónapban veszel egy flakon mosószert, egyfélét, vagy veszel hármat (fekete, színes, fehér) és 3 hónapig nem kell venned.

Csak sokan úgy vannak, hogy ők azértsem dőlnek be a reklámoknak, járnak inkább kifakult, bolyhos ruhákban.

2020. ápr. 18. 06:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A német Stiftung Warentest (minőségvizsgáló intézet) részletes vizsgálata alapján kb. parasztvakítás a fekete osószer - semmivel nem tud többet, mint a normál színeshez való.

2020. ápr. 18. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Én a saját szememnek és tapasztalataimnak hiszek, és nekem bevált.
2020. ápr. 18. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyesek a marketingosztályon. A szavak megforgatásával adnak értelmet annak, hogy minél több flakont vegyenek, tartsanak otthon, teljesen fölöslegesen.
2020. ápr. 18. 10:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintetek mivel tudnám elérni, hogy ne fakuljanak ki hamar a fekete ruháim? Páromnak is és nekem is kötelező a fekete ruha a munkában.
2020. ápr. 19. 07:51
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Elsősorban ne vegyél olcsó fast-fashion cuccokat. Másodsorban pedig 30 fokon mosd, és ne napon szárítsd.
2020. ápr. 19. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

Inkább tárolok itthon 3 flakon minthogy havonta futkossak a boltba mosószerért.

Utolsó kommentelő: mindenképpen kímélő programon mosd, 30 fokon, maximum 1000 fordulatos centrifugával. Nekünk is rengeteg fekete ruhánk van, nekem ami még bevált, hogy zoknikat, alsónadrágokat külön mosom, így nem lesz szöszös, bolyhos pl. egy fekete pulcsi. És nem teszem őket a szárítóba, sem a napra. És a legfontosabb, hogy ha teheted mindőségi ruhákat vegyél. Nekünk minden fekete ruhánk, élénk, szöszmentes így :)

2020. ápr. 19. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!