Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kiömlött az olaj, felmostam...

Kiömlött az olaj, felmostam vízzel, de csak annyit értem el, hogy szétkentem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is megdöbbentő. Viszi a felmosót, szétkeni és még tovább is viszi. Fogadni mernék a felmosó fejet eszébe sincs kicserélni utána...
2020. ápr. 5. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Olajra sima vizet.. Oh, my God.. Legközelebb próbáld ki az olajat a tűzre.:(
2020. ápr. 5. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szórd fel valamivel ami felszívja.
2020. ápr. 6. 06:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Áhh.. Még mindig olajos a csempe. Érzem rajta.

Nincs az olajnak olyan hatása, hogy elpárolog, vagy kiszárad? Mert szerintem ez örökre olyan marad.

2020. ápr. 6. 09:33
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Miután szépen elkented vízzel ott is fog maradni.
2020. ápr. 6. 09:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Na, már alakul azért! Kezd jobb lenni!
2020. ápr. 6. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Jééézussom!

Lemész a játszótérre és lopsz egy kis homokot, ráöntöd, otthagyod, aztán összelapátolod. Nem baszkurálod előtte szét.

Legjobb lenne a brigéciol, de ha nincs akkor mosószeres kéztörlőronggyal felszeded a maradékot, majd mosószeres szvaccsal feltakarítod, végül ismét papírtörlővel felszárítod.

Szőke, szabadbölcsész, vagy mindkettő egyszerre?

2020. ápr. 6. 12:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekünk azt tanították, hogy sót kell rászórni aztán felsöpörni

Egyszer sajnos volt lehetőségem kipróbálni, és tényleg bevált

2020. ápr. 6. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért mondták a sót, mert az van a konyhában. A homok olcsób. A kéztörlő is jó, budipapír is jó, a nagyjára.
2020. ápr. 6. 18:42
 20/22 Meton ***** válasza:
100%
Az olajra nem szabad vizet önteni, főleg nem hidegen. A forró víz még elmegy. A felmosót ne nyomd bele, mert utána ki is dobhatod, az olaj örökre benne marad. Amit lehet, mindenképpen fel kell itatni. Ha már szétkented, akkor a benzin oldja. A mosószer nem hatékony, bár működik. Az alkohol szintén oldja. Működhet a brigéciol vagy más maró anyag is, de előtte próbáld ki olyan felületen, ahol nem számít, ha tönkre teszi. Ez érvényes a benzinre is, ha műanyag felületre kerül, annak nem tesz jót. Az olaj amúgy beszivárog az anyag pórusaiba és onnan többé ki nem szeded. A fának jót tesz, tartósabb lesz tőle. Elzárja a pórusait, így ellenállóbb a víz ellen.
2020. ápr. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!