Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha Domestosszal kebert mosogat...

Ha Domestosszal kebert mosogatószert használunk, attól lehet valami bajunk?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

mosogatószerhez ecetet, gratulálok, inkább a kémia órán kellett volna aktívnak lenni.

a sav és a lúg közömbösítik egymást. tehát az ecet csak gyengíti a mosogatószert, ha hozzákevered.

2020. márc. 17. 20:58
 12/17 anonim válasza:
másrészről az ecet az ill(szagán)atán kívül ablakmosásnál tísztításnál olyan fényt ad mint semmilyen más vegyszer,ez bizonyított hiába az elegy semlegesítése...
2020. márc. 18. 11:57
 13/17 anonim válasza:
egyébként ezt a klórgázos cuccot nehogyd beszícd...ez belülről nem tisztít téged,max külső takarítás szabadban-veszélyes!!!!
2020. márc. 18. 16:18
 14/17 anonim válasza:
100%
Ezt most a vírus miatt? Inkább győzd meg minden áron őket ,hogy nyugodjanak le ,gondolják át a dolgokat,hogy mekkora hülyeséget akarnának csinálni.Egy sima szappan is elég a kézmosáshoz.Nem bántásból ,de ha a szüleid azt gondolják,hogy idézőjelbe csak az a jó ,hogyha minél durvább cuccal tisztítanak ,akkor vagy tudatlanok ,vagy nincs rendben valami náluk...mondhatni pánikolnak. Megmondanád esetleg hány évesek a szüleid és te? Kíváncsiságból csak! :)
2020. márc. 19. 01:00
 15/17 A kérdező kommentje:

50, szóval nem boomerek, csak anya eléggé szorongó és néha vannak ötletei...

De mondtam nekik és elővettem helyette másik mosogatószert. A kézmosó szappanba is tettek, azt is ki kellett cserélni

2020. márc. 20. 22:05
 16/17 anonim válasza:
Nagyon jól csináltad ,próbáld őket "áttéríteni" hajrá ,kitartás ,ne féljenek! Mondjuk ezt marha könnyű mondani tudom ,de mást úgy se tudunk tenni.
2020. márc. 21. 00:34
 17/17 anonim válasza:
100%
nyílt területen szabadban udvaron takarítson ilyen kombóval zárt területen ezt beszívva elég Gáz....munkámból adódóan dolgoztam már velük szóval tényleg ne kisérletezzen velük...irritatív a klór amugy is...használjon egyszerű szappant a család jó a törekvésed Semmelweis Bácsi anno ezt jól kitalálts!150 év tapasztlat van mögötte.
2020. márc. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!