Hogyan lesz a kemény törülköző újra a régi?
Tisztelt 6-os válaszol,
nem osztom a véleményed, mert nem azt írtam, hogy ezzel orvosolja a bőrellátást valaki, hanem hogy jót tesz a bőrnek.
Szerinted akkor is baj van, amikor a nők a szépségüket rúzzsal, krémmel, púderral, melltartóval, szempillafestékkel hangsúlyozzák? Nem, nem így van.
#12 Beszoktam tartani a helyes adagolást, szerintem nem az a probléma. Valószínű a törülköző idővel megkeményedik mindenképpen, volt egyébként, hogy segített az ecet (másik törülközőnél), szinte újjá varázsolta. :)
Köszi a válaszokat!
Egyszerű fizikai tény, hogy a vizes, majd megszáradó TISZTA pamutanyag kikeményedik. Ez pont a tiszta ruha jellemzője.
A szárítógép mást nem csinál, csak egyszerűen összetöri a kemény szálakat. Ha száradás után összecsavarnád, összegyűrnéd akkor pontosan ugyanoda jutnál el 3mp alatt.
Az öblítőszer gyakorlatilag összekoszolja a tiszta ruhát, bevonatot képez rajta, így NEM LESZ nedvszívó, a poliészter sem tud sztatikusan feltöltődni, mert nem ér hozzád az öblítő rétegének köszönhetően.
Törülközőt öblítővel utánkezelni gyakorlatilag önkitolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!