Vízkőoldózás után a csokibarna fuga kiszürkült. Mit csináljak vele?
A padlón a kád mellett a barna, fa mintás csempe kezdett vízköves lenni, ahogy kipocsoljuk a vizet. Telibefújtam vízkőoldóval, négykézláb áttöröltem, tiszta vizzel felmostam. Azóta pocsék,a csokibarna fuga undorító szürke, gondolom a vízkőoldó megült benne.
Ma befújtam egy másik fajta vízkőoldóval, kézzel ronggyal áttöröltem, gyakori víz csere mellett 3x! felmostam. Kezd száradni és szürkül kifele megint.
Mi a francot lehet vele csinálni? Undorító lett. Fél éves a burkolat egyébként :(
Ezzel sokat nem tudsz tenni, lehetséges a színfelújítás, de hosszú távon ugyan ez lesz!
(ui.: ezért kell a padlót szürkére fugázni, mert ami nem kiállítás az előbb-utóbb manhattan lesz)
2-es vagyok
Én úgy gondolom, hogy nem megült benne a vízkőoldó, hanem megmarta a színét, így nem tudod azt kimosni.
A fugafesték, ha eltalálod a színt, nagyon jó.
Csak tippelek:
A vízkőoldó savas, ez szürkített.
A lúg közömbösíti a savat, ezért valamilyen lúgossal kellene a fugákat átmosni, nem tiszta vízzel és akkor talán-talán...
De erre nem vennék mérget.
"olajos vizes felmosást javasoltak a fugapor eltűntetésére."
Ki?
Szerintem nem kicsit szívattad meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!