Hogyan tudom eltűntetni a romlott hús szagát a hűtőből és a lakásból?
A hűtő szagát jó eséllyel tudod semlegesíteni egy kistányér kávézaccal.
A lakásban meg a függönyöket mosd ki és még vizesen, öblítő illatúan tedd vissza. A kárpitokat fújd át szagtalanító spray-el: [link] ezt a szőnyeggel is megteheted.
Esetleg a sok-sok szellőztetés mellett bedobhatsz egy citrusos légfrissítőt is.
Ha ezek után is érzed a szagot, azt már csak beképzeled!
Ecet. Kiteszed egy kistálba. Aktív szén, de abból nagyon sok kéne.
Domestos kis tálba (:-& illatosított Dom.)
Előző! Pár éve az eon "hálózatjavitást" végzett és lekapcsolta az áramot egy rövid időre. A százéves fagyasztó nem indult újra, de ezt csak 3 nap múlva vettem észre. Nyár volt, 40 fok. Ne tudd meg soha.
Emoji véletlen volt
Még valami illóolajat lehet,meg éjjel kiszellőztetni,mikor hideg van, az jó ha mínusz
Gazdaboltban végy kénlapot, egy csészébe állítva tégy egyet az üres hűtőbe, a tetejét gyújtsd meg, majd csukd rá az ajtót. Hagyd így éjszakára.
Ha nagyon jönne a szag nyiss ablakot. Nagyon vigyázz, hogy töményen semmiképp ne lélegezd be.
(
Sok éve, még a pályám elején rászorultam egy ingyen felajánlott hűtőre. Annak a fagyasztójába egy 2 hetes nyaralás alatt több kiló hús rohadt bele. Még az alján is kifolyt. 3 alapos mosás (tömítések redői, izzó burkolata alatt, stb..) után hiába látszott tisztának, a szaga még mindig borzasztó volt. A kénlapos támadás után 2 nap szellőzés, és többé nyoma sem volt. Nem túlzok, mint az új. A gáz szépen beszivárgott mindenhová, és mindent elpusztított. Nagyon takarékos és fiatal hűtő révén érdemes volt megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!