Mennyire kell komolyan venni a ruha címkéjén olvasható mosási útmutatót?
Van amit például csak 30 fokon szabad mosni. De Én nem hogy 30 fokon, hanem 40 fokon sem mosok. Ezt lötykölésnek, öblögetésnek tartom. Mindent 60 fokon mosok, mert úgy gondolom, hogy az fertőtlenít, tisztít megfelelően.
Érdemes lenne igazodni az útmutatóhoz? Eddig egy ruhának sem lett baja ebből fakadóan.
Majd a saját károdon akkor megtanulod, hogy ha egy finom anyagú ruhát mosol 60 fokon, hogy akkor azzal mi fog történni.
Nem viccből írják rá.
Ez is pl. olyan, hogy ha az autó piros lámpát kap, akkor meg kell állnia, ha meg tovább megy, akkor balesetet okoz.
Nekem is meg a családom minden tagjának is van nem kevés márkás és drága ruhája. De sajnos azt tapasztalom, hogy 40 fokon a mosószer el sem olvad!!!
Nem vitát akartam szítani a kérdésemmel, nem kell ilyen stílusban beszélni velem. Szépen is el lehet magyarázni.
30-40 fokon mosok mosóporral, maradéktalanul feloldódik. Adagolási javaslat alapján használom, nem 2-3 szorosát mint sokan mások.
Kapszula és a folyékony nekem sem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!