Tolldzseki mosása? Adjatok ötletet légyszi.
Decemberben vettem egy rózsaszín tolldzsekit, amit sajna szinte bármi elszínez. Igazából csak emiatt kellene kimosni, nem azért mert koszos. Deréktájt (a dzseki belső része főleg) meg a ujját is elszínezte a farmernadrágom. Teljesen mindegy melyiket viseltem, mindegyik elszínezte.
Kb. 8 évvel ezelőtt volt már egy tolldzsekim. Nagyon szerettem, de mosásnál összeesett benne a toll, hiába ráztam...
Szóval hiába van a dzseki címkéjén, hogy gépben mosható 30°-on, a negatív tapasztalat miatt félek kimosni. Elég drága volt, nem akarom tönkre tenni.
Ti mit csinálnátok? Tisztító?
A tisztító egy fos.
Tönkremegy a zipzár stb.
Jó a tollkabát, de tisztán tartani botrány.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Erről a dzsekiről lenne szó egyébként, ha segít, számít. 70%-ban pehely és 30%-ban toll.
Lehet hozzá megfelelő mosószert venni, azt használj hozzá. Öblítőt ne. Tisztítószert hegymászós, túrázos spec boltokban kapsz hozzá. nem tapad a tollra és nem tapasztja össze. Szárítani inkább csak nyáron lehet jól, állandó forgatással és rázogatással.
Egy szaküzlet tanácsa, ahol sok ilyent forgalmaznak: [link]
#8 Nagyon szépen köszönöm!
Remélem túl éli a dzseki. Szerintem még várok a kimosással, míg jobb idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!