Fürdőszobában, zuhanyzóban mozaikcsempét mivel tisztítsak, ami a vízkövet szépen leszedi, de a fugát nem bántja?
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 08:20
1/7 anonim válasza:
Egyik vízkőoldó sem bántja a fugát. Lild W5 vízkőoldó, plusz szivacs.
2/7 anonim válasza:
Annál jobb a cillit Bang, de megjobb a cif vízkő oldoja
3/7 anonim válasza:
Én is a Lidl W5-re szavazok. Nem talátam mégcsak hasonlóan jó vízkőoldóval sem. Nem bántja a fugát. Sőt, ha azt is megsúrolod kicsit, szépen visszanyeri az eredeti színét.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 3-as, a W5-öt üveg zuhanypanel vízkőtelenítésére is használhatom, az üveget sem bántja?
2020. febr. 9. 23:58
6/7 anonim válasza:
Nem bántja, én a csapokat és az üveg kádparavánt is azzal tisztítom, ahogy a csempét és a kádat is.
Arra szoktam figyelni, hogy rozsdamentes, vagy króm felületeken ne maradjon sokáig, mert anyunak sikerült már befoltosítania vele a régi mosogató tálcáját. A csapokat alapvetően csak belocsolom, eldörzsölöm rajta egy szivacs kendővel és már öblítem is le.
Kifejezetten szeretem, mert amellett, hogy baromira hatásos, szerintem az illata is tűrhető, kellemes.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2020. febr. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!