Akinek van gőzölős ablaktisztítója írna róla?
Figyelt kérdés
Mennyire ad szép eredményt, mennyire vagy vele megelégedve? Milyen márka? Most tervezek venni egy ilyet, csak érdekelnének vélemények.2020. jan. 23. 12:23
1/3 anonim válasza:
Én visszatértem a hagyományos ablaktisztításra, nem voltam elégedett (Lux gőztakarítóm van).
2/3 A kérdező kommentje:
Miért, mi volt a probléma?
2020. jan. 23. 15:38
3/3 anonim válasza:
Nekem nem gőzös van, így arról nem tudok véleményt írni. Az enyém olyan, hogy manuálisan kell lemosni az ablakot utána leporszívózni a készülékkel a rajta lévő vizet. Nagyon gyorsan szárít, nem hagy csíkot és sokkal gyorsabb is az ablaktisztítás.
A lemosás meg úgyis porondon van mindig, mert a kereteket sem szoktam kihagyni, így az nem plusz meló. Nekem Vileda van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!