Használt ruhát hogyan lehet otthon fertőtleníteni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Akkor ez is a te kérdésed! Ott is kaptál jó válaszokat!
Biztos nem penészes egy használt ruha. Nem jársz turiba?
Mi be szoktuk áztatni mosószeres vízbe, ázik néhány órát, lecseréljük a vizet, megint pár órát, aztán gépben kimossuk. Akkor mikor ezt bevezettük, meg mikor már turi volt, még nem volt Sanytol ruhafertőtlenítő, ami ma már van, én is használom, de nem feltéltenül erre.
De azt tudom amúgy ajánlani, a Sanytol ruhafertőtlenítőt, kis flakon átlag 1200,- Ft. (tescoban pl van, drogériában)
Beáztatod, ott hagyod benne, de az amúgy mosógépbe is önthető az öblítő helyett.
Turiban egyébként fertőtlenítik a ruhákat, vagy régebben csináltak valami gőzös fertőtlenítést, gondolom a beszerzésnél, ma már lehet nem mindenütt, de régen egyforma büdös volt mind. (úgy tudom)
12 vagyok, vegyél egy Sanytol ruhafertőtlenítőt, a baktériumok, gombák, vírusok ellen jó, szokásos rá van írva, és ez színes ruhákhoz is használható, nem fehérít, nem hypós. Ízlés szerint beleöntöd az áztatóvízbe, ezt akár többször is megismételheted, a gépi mosásnál az öblítő helyére lehet önteni, de akkor ez a szaga marad a ruhának. A flakonon minden rajta van, nyugi, egyetlen áztatás tökéletesen elég lesz annak a ruhának, teljesen biztos vagyok benne. Utána meg kimosod megfelelő programon gépben, rendes mosószerrel, öblítővel és rendben lesz.
(turis ruhákat azért válogatják is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!