Kicsi a 6 terítékes mosogatógép?
Ha befér, ha nem fér, 6 terítékest nem éri meg venni,nagyon kicsi.
Azt a 3 tányért pillanat alatt elmosod, edényeket, tepsiket mosni meg nem fogsz tudni vele és azok a macerásak.
Vegyél keskenyítettet (45 cm) normális 10-12 terítékest!
Nagyobb edények a szűk 9-12 sekbe sem férnek be,de sokkal jobb mintha 6 os lenne .Gagyi márkát ne vegyél,ne engedd rábeszélni magad .Nagyon fontos a rövid program !!!
Vannak 12 programosak is,neves márkásak ,és ez hiányzik .
A kicsivel is lehet 2 x egymás után mosogatni.
Milyen az a 6 terítékes? Pultra helyezhető? Mekkora a külső mérete?
Én csak a 45 cm-es (9) és 60 cm-es (12-13 terítékest) láttam eddig. Vagy esetleg azt a nagyon pici pultra helyezhetőt.
Semmiképpen nem tudsz feláldozni egy alsó szekrényt, hogy beférjen egy rendes 9 - terítékes?
Attól függ, mire használod.
Mi csak a tányért, poharat, evőeszközt mossuk át vele (előtte elöblítjük azokat is), 3-an vagyunk, még sok is - de azért kényelmes, hogy van.
Az a baj, hogy mindenképp a mosogató alá a konyhapultba kell beépítenünk, és oda max 75-80 cm fér be magasságba. Amerikai konyhánk van, iszonyat pici, a pult alá nemtudjuk, mert az különálló, nemtudjuk ott elvezetni a vizet...
Csak ilyen 80x50x50es férne be, lemértem mindenhogyan...
#7-es vagyok, most van teli a mosogatógépem
2 lábas
1 tálca
3 vágódeszka
1 sajtreszelő
Evőeszközös kosár
2 tányér
Kis tésztaszűrő
3 pohár
1 műzlistál
Tegnap ment utoljára a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!