A feher felsom rozsaszin lett egy rozsaszin felsotol. Szinfogokat feherito port is hasznaltam de nem lett jobb, van ami bevalna ra?
Igen, a fehér ruhafesték.
Fehérhez nem rakunk se pirosat, se bugyirózsaszínt, és nem bohóckodunk színfogó kamuzásokkal sem, mert sírás lesz ígyis-úgyis a vége.
Tényleg így van, a nőknek fogalmuk sincs hogy kell mosni. Öntik össze-vissza az öblítőt, meg dobálják a méregdrága kapszulát.
Én a mai napig németországból hozott mosóporral mosok (kivéve a kényes fekete ruhákat, azokat Perwollal) és nem, nem rakódik le a mosópor sehol a gépben. Pont annyit öntök amennyi az ajánlott mennyiség, vízlágyítót is használok mellé.
Külön válogatok szín és anyag szerint is. Minimális öblítőt használok.
Színfogó kendő a világon semmire sem jó. Lusta emberek használják akik azt hiszik ha összemossák a fehéreket a rózsaszinnel mennyit spórolnak a mosassal aztán meg vehetik az új ruhatárat mert minden ruhájuk rózsaszín vagy beszürkükt. Döbbenet...
Áztasd egy éjszakát folteltávolító Vanish-be! Ilyenbe:
Ha ez nem adja vissza az eredeti színét, akkor semmi, de legfeljebb lesz még egy rózsaszín felsőd!:)
Próbáltad már? Én igen.
Te viszont nyilván nem, mert te olyan kivételes személyiség vagy, akinek élete során még véletlenül sem keveredett a fehér cuccai közé egy színes.
Nem írtam hülyeséget, de te annál nagyobbat, mert próba nélkül mondasz véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!