Lusta vagyok vagy fáradt? 62 éves vagyok fél éve vagyok nyugdíjas. Fizikai munkát végeztem mindig.
Szerintem az a baj, hogy megszűnt a rendszer az életedben. Nem kell időre menni naponta, nincs állandó feladat. Megszűnt a pörgés, a mozgatórugó.
Lehet, hogy több programot kéne csinálni, eljárni otthonról, ezzel kicsit visszajönne a tervezés kényszere és talán könnyebben sikerülne betervezni a takarítást és egyéb teendőket is.
Én a helyedben elgondolkoznék, hogy a megváltozott, ingerszegény életmód miatt nem kezdek e depressziós lenni, mert amit leírsz tipikus tünet.
Próbálj magadnak erőszakkal programokat csinálni, emberek közé menni, kirándulásokra csoportosan, barátokat-rokonokat meghívni (ez nagyon tud inspirálni a takarításra:) adj a külsődre, kényeztesd magad, fodrász, kozmetikus, uszoda vagy gyógyfürdő, masszázs, stb.
Csak bele ne süppedj a jelenlegi állapotba, mert egyre rosszabb lesz!
(egy depressziót megjárt nyugdíjas)
2-es vagyok
Vagy járj el nyugdíjas zumbára, szenzációs!!!)
Nem tudom hol laksz, de itt kereshetsz a lakhelyedhez közel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!