Lehet probléma egy 3 hónapja lejárt öblítőtől?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy öblítőt (Silan), de észrevettem, hogy júliusban lejárt. Szerintem furcsa az illata is, a többiek szerint viszont jó. (Még soha nem használtam ezt a fajtát, lehet azért is furcsállom.)2019. szept. 29. 11:04
2/11 anonim válasza:
Nem járt le, az a gyártási dátuma
3/11 anonim válasza:
Azt se tudtam, hogy ezek lejárnak.
4/11 anonim válasza:
Az a gyártási dátum. Onnantól számítva két év..
5/11 anonim válasza:
Jó lesz ha vigyázol vele, mert az öblítő figyeli a csomagoláson lévő dátumot,
és a lejárat napján pontban éjfélkor tönkremegy.
Így lesz a Silánból silány.
6/11 anonim válasza:
Szerintem akkor gyártották.Onnantól számítva 2 évig érvényes.Kell írja a csomagoláson is.
7/11 anonim válasza:
Ha "régi", kissé kocsonyássá válik. Akkor az a baj, hogy nem oldódik rendesen és a ruhán maradnak belőle részecskék.
8/11 anonim válasza:
Minden öblítővel csak a baj van.
10/11 anonim válasza:
Pont pár napja mostam véletlenül egy lejárt oblitovel. Különös baj nem történt, viszont a ruhak nagyon buzos, poshadt szaguak lettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!