A porszívók HEPA szűrője mennyire szabvány méret?
Rákeresel a porszívó típusára és mellé írod, hogy hepa filter. -bár van a filternek is típusa, de ha nem tudod, így is megy. De ilyenkor a kimeneti szűrőket is kell cserélni, így próbálj venni komplett szettet, vagy rákeresni a kimenti szűrőre is.
A legnagyobb a porzsákcentrum, porzsákbázis, porzsákbolt, stb oldalakon biztosan van.
Csak azt vedd meg, ami tartalmazza a pontos porszívó típust, különben valami nem fog passzolni.
A szűrők nem univerzálisak, ahány gyártó és típus, annyi szűrő. De minden gyártó árul szűrőszetteket a porszívóihoz, nézz szét mondjuk a MédiaMarkt-ban, vagy nézd meg a gyártó honlapján hogy mely üzletek a forgalmazók.
Én gagyi utangyarott filtereket nem vennék, csak eredeti gyári elemeket.
Valamit rosszul csinálsz, mert az teljesen kizárt hogy az Electrolux ne adjon gyári filtereket. Ez egyszerűen lehetetlen.
Valószínűleg rosszul keresed a típust. Gyors guglis próbálkozás az általad megadott Electrolux Uforigin típusra:
Ha erről a modellről van szó, akkor már tudjuk hogy a típus amit keresel az Ultraflex.
Így már van találat az Electrolux shopjában is:
Lehet hogy nem pont ez kell neked, nézd meg a készülék típustábláján a pontos típust és ahhoz keress, egész biztosan azért nem találtál eddig mert rosszul vagy pontatlanul határoztad meg a típust.
Köszi!
Lehet, hogy rosszul kerestem, nem tudom. Azt hiszem a PNC-re kerestem rá, bármi is legyen az, mert valami azonosító számot kértek. Van még serial number is, de úgy tűnt nem arra kíváncsiak.
Ennyi van rajta a címkéjén a porszívónak:
"Electrolux
Type: Cero
Model Code: Uforigin
PNC: 900273900
Serial Number: 44400445"
Rá van írva a porszívóra, hogy Ultraflex, szóval lehet, hogy tényleg arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!