Szerintetek az normális aki használt WC kefével áll neki kádat súrolni?
Figyelt kérdés
Elötte a kefe az eredeti felhasználására volt használva, tehát WC tisztításra.2019. szept. 14. 16:52
1/11 anonim válasza:
Fúj. Ez melyik okosnak jutott eszébe? Nyilván nem normális. Vagy csak unatkozol, és most találtad ki? :D
2/11 anonim válasza:
Én a minap a wc-pumpával dugítottam ki a mosogatót, na bumm.
3/11 anonim válasza:
Én azzal is fésülöm a hajam.
Amúgy nem, mint ahogy sz.ros WC papírral sem törlöm le az asztalt.
4/11 anonim válasza:
Én nem tenném meg, de embere válogatja...
5/11 anonim válasza:
fogmosáshoz is jó az, szar mindenkiben van akkor mi a gond. ezért boldogok a tudatlanok eddig is így csinálta csak nem tudtál róla
6/11 anonim válasza:
Nem, nyilván nem normális, bár mi egyszer egy randa pókot tettünk harcképtelenné egy wc kefével, mert az volt kéznél.
8/11 anonim válasza:
"Én a minap a wc-pumpával dugítottam ki a mosogatót, na bumm."
...és ilyet is!!
9/11 anonim válasza:
Ha tiszta, akkor miért ne? Gondolom nem volt szaros kádtakarításkor. Én a kerti tavat a leseljtezett WC kefével szoktam tisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!