Albérletbe költözéskor mivel takarítsak?
Ez lesz az első albérletem. Az előző lakó egy igényes lány volt így szerencsére nem úszik minden a mocsokban.
Igazából csak a wc-re és a fürdőre lennék kiváncsi. Én a wc-t domestossal szoktam takarítani a kadat csak vízkőoldóval(csak zuhanyzásra volt használva). Az albérletbe is elég lesz a domestos(ott a wc-t es a fürdőt is azzal tisztítanam ki) vagy van ennel is durvább tisztítószer?
Mit ajánlotok?
A sima domestos csak a bacik ellen jó, a vízkövet nem tűntei el. Vannak ezek a kimondottan wcbe való szerek, a domestosnak is van ilyen például. Én a Frosch termékcsaladot használom: van egy wc tisztító, egy fürdőszobai tisztítószer, egy általános lemosó (felmosáshoz is ezt használom), konyhai tisztítószer es ablaktisztító. Illetve domestos a wc körüli takarításhoz. Mosószerből is most álltam át erre a termekcsaládra. 1-2 személyre még az áruk sem borsos, nyilván ahol van 2-3 gyerkőc azert már drágább.
Ha ezeket megveszed 1-2 hónapig siman kitartanak :)
Domestost.
Vagy pl. a Sanytol is jó később talán,de más ember után a domestost, hypót ajánlom.
Nem a vízkő a lényeg. Az a lényeg, hogy idegen embertől tökéletesen el lehet kapni különféle gombákat, nem ülünk rá idegen után a wc-re, akkor sem, ha ő egy tiszta ember.
Át kell törölni,mosni mindent domestossal, vagy hypós vízzel és a kilincseket is!! a fent említetteken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!